Utvikling av ny nettløsning for Grefsen Stasjon

Grefsen Stasjon er et stort boligprosjekt i Oslo (rett ved Grefsen togstasjon) der det bygges og selges over 1000 leiligheter. Det er er spennende område med mye å tilby,og dette har vi forsøkt å fremheve på deres nye nettsider.

Oppdraget

Grefsen Stasjon er nå i gang med trinn 2 av prosjektet, hvor de skal selge og bygge de resterende 500 boligene. I forbindelse med dette ønsket de å lage nye, moderne nettsider som en del av en større gjennomgang av markedsføringsstrategi og profil. Dette var et prosjekt vi utførte sammen med Spring PR, hvor de tok seg av markedsføring og profilering, mens vi utviklet webløsningen.

Noen av ønskene for nettsidene til trinn 2 var å modernisere uttrykket, å gjøre de responsive, og å gjøre det enklere å vedlikeholde sidene selv.

Design og teknisk løsning

Kunden ønsket et stilrent og luftig design som lot bilder og annet innhold komme til sin rett. Et av markedsgrepene som ble foreslått av Spring var å fremheve Grefsen Stasjons nærhet til både byen og marka, noe som også går igjen i designet - blant annet i form av todelte bilder som spiller på dette fortrinnet med beliggenheten.

For å dekke ønsket om at sidene skal være enkle å redigere for kunden selv valgte vi Craft CMS som publiseringsløsning. Dette er en moderne og fleksibel CMS som både kundene og vi liker veldig godt.