Om Levelup

Levelup AS ble startet i 2015 av to gründere med erfaring fra utviklings- og byråbransjen. Utover å skape og forme sin egen arbeidsplass var målet å skape et byrå som betyr noe og som blir lagt merke til. Navnet er ikke bare en gimmick - vi ønsket fra dag én å levere "next-level stuff", og det er noe vi alltid har i tankene.

Konkret betyr det at vi alltid prøver å gjøre ting bedre: Verktøyene vi bruker, teknologiene vi bruker, hvordan vi kommuniserer med kunden, hvordan leveransen oversendes, hvordan vi overvåker systemene våre, hvordan vi varsler om avvik og hundre andre ting. Det går også på mer grunnleggende ting som å være ærlige, å ha integritet, og å gjøre det riktige selv når det er fristende å ta en snarvei.

Det er fortsatt tidlig, men markedet har respondert veldig positivt på både konseptet og det vi har levert så langt, så vi er svært optimistiske med tanke på fremtiden.

Oktober 2018 infusjonerte vi LOL Design.

Teknologier og verktøy vi ♡

Nodejs Node.js

Node.js er vårt go-to-verktøy når vi skal utvikle serverkomponenter. Raskt, enkelt og et ekstremt velfungerende økosystem.

Reactjs React.js

Vi har vært gjennom alle frontend-biblioteker og -rammeverk, og React.js er den klare vinneren på nesten alle områder.

Craftcms Craft CMS

Endelig en CMS som treffer sweet-spotet mellom å være enkelt å bruke og å være fleksibelt nok til å møte kundenes behov.

Html HTML5

Vi bruker HTML5 (og tilhørende JS- og CSS-forbedringer) for alt det er verdt - og det er ganske mye.

Sass Sass / PostCSS

Vanlig CSS er fortsatt for primitivt, så vi bruker Sass og/eller PostCSS i alle prosjekter.

Js JavaScript

Utskjelt og elsket - man kommer ikke utenom dette enkle, men kraftige språket. Vi har valgt å satse hardt på moderne JavaScript.

Postgresql PostgreSQL

PostgreSQL er databasen med det klønete navnet og den fantastiske teknologien. Vi velger alltid Postgres når vi får velge DB selv.

Unix Unix/Linux

Unix (eller mer presist en eller annen Linux-variant) er grunnmuren i alle våre systemer og leveranser.

Sketch Sketch

I Levelup snakker vi om pre- og post-Sketch, som om de var to tidsregninger. Det har vært en aldri så liten revolusjon for oss.